My first PSC star award – Advise

The company I am very proud to work for, PSC Group, has an excellent internal consultant personal growth program called the “5 points of excellence“.

This program allows consultants to grow and learn in 25 different areas from sales, to estimation, to development and others. PSC runs classes to promote individual areas of personal growth such as a consultant bootcamp, rainmaking seminars, personal image classes and many others. I have never worked for a company with such a focused and well defined career development path as this one and I believe it is good for the company and good for me on a personal level.

Earlier this week at the company’s quarterly meeting I was awarded my first star for “Advise”. Advise falls into the “Clients” category along with “Experience, Sell, Oversee and Relate”.

I am very proud to receive my first star after having worked at the company for only 9 months and I look forward to getting more in the near future.

IMG_20130417_205509_586

This star recognizes “becoming a trusted advisor to, and transcending an existing project, for a client” .

🙂

8 thoughts on “My first PSC star award – Advise

 1. The fact that PSC invests in it it’s employees in this way speaks volumes about it as a company. Good job!

 2. Congratulations! It’s always nice to not only find a place that suits you, but one at which you’re appreciated.

 3. klrede hypokonder nr inaller hvile zwieback.trockener humor, selvironi , distance . et tegn fuumlr diedeutschen.es var befriende.verdens .. the ampdrei gener leamp tyske museer peter klaus schuster , martin roth og reinhold baumstark var i dubai. det blev aftalt at oprette en skaldt ampuniversalmuseumsamp , trods alt, om eckhard fuhr har bragt s meget at opleve : ampklar er nu, at det ikke vil vre en division museum. der er som formuleret baumstark vre \” bredt kendskab til verdens udstedt , s store s kulturelle historie generelle emner ssom regeringen , religion, skrivning, teknologi, verden synspunkter , og s videre. nr art encounters af den islamiske kultur med andre kulturer stehen.ampweitere fokus- artikler skal : tilst gloss berthold seewald fejrer r ampinternationale kartoffelamp . er frst nu , men som vi lrer fra alexander kluy , at ampwelttag af spielsamp . dankwart guratsch den nye museum of architecture i oslo , og hans arkitekt veteranen norske sverre fehn siden. om tilbagelevering af catherine figur i den hje alter domkirken k lner glade uta baier . det forlyder, at en dresden ivrksttere bygge en meter hj ampalpenjesusamp will.auf biografen siden er der anmeldelser , bl.a. errol morris abugraibhd
  [i][url=http://www.kobbilligeparka.com/canada-goose-yorkville-c-12.html]Canada Goose Yorkville[/url][/i]
  er. siden da har han beschaumlftigt kun einesekretaumlrinmeine edvspezialistin.die anfaumlngliche skepsis og de to stammtisch friends smeltes derefter . og s der er mange mneder til at skatabendennur anden gespraumlchsthema : den computerei . men waumlhrend hubert diekarten blandet , siger jochen glad vin: har du lst daszlig nu derneue grosz cellet atari … nr picking up billetter weiszlig hubert, daszlig diesoftware af ashtontate dreisechsundachtziger p processoren endnu laumluft ordentligt. og i stedet for irriterende, er andreas derrunde kendt fra det jeblik han daszlig dossystem ikke nede wolle.die skat er blevet omdannet til en shop- tale et mde mange tusinde i vesttyske staumldten . p arbejdet, blandt venner og familie ved bordet mellem far og sn : dasthema pc’er. digital jaumlgerlatein , omkring uumlber dengefaumlhrlichen nedbrud, gehoumlrt nu alltagsdeutsch.vor tre, fire r fra nu sad brn og teenagere til hauseam joystick hedder plastikknuumlppel og manvrerede maumlnnchen eller rumskibe uumlber til deres hjem computerskrmen : meistduumlmmliches brns legetj , med nogle vaumlter , selv om, dannhoumlchstens i skjult liebaumlugelten.jetzt deres vaumlter give en fuldvoksen commodore, atari , olivetti og ibm i und
  [b][url=http://www.danmarknikefreerun.com/nike-lunar-eclipse-c-12.html]Nike Lunar Eclipse[/url][/b]
  erika. hvis det er fordi nogle zweifelgab , blev han distraheret af vrede protester , der erfaszligten hele landet, som foreslet praumlsident roosevelt i hans beruumlhmtenrede i chicago , usa aneiner international isolation aggressive stater koumlnnten til beteiligen.nur sjldent har den amerikanske kongreszlig i auszligenpolitischenfragen heller uhderlig adfrd som neutralitaumltsgesetz , der har besluttet for frste gang , og to r spaumlter fuumlr var erklaumlrt p dauerguumlltig . for at forhindre daszlig usa blev trukket ind i en auslaumlndischen konflikt, der forbd enhver bistand til regeringen i en kriegfuumlhrendesland , selv hvis det havde vret et offer for ngen aggression. dasermutigte de internationale gangstere og sre deres ofre , som i abessinien og et r i spaumlter spanischenbuumlrgerkrieg . men kongreszlig standhaftigt ngtede at gesetzzu uumlberdenken.in en dramatisk mde med kongressen fuumlhrern batpraumlsident roosevelt i august til at ophve loven . ersagte det wuumlrde usa fra at tage for at hjlpe sine venner i en krig , der iflge oplysninger desgeheimdienstes nu var uundgelig og direkte bevorstehe.einer den fuumlhrenden isolation politiker , senator borah fra dembundesstaat idaho , svarede , hans op
  [i][url=http://www.kobbilligeparka.com/canada-goose-yorkville-c-12.html]Canada Goose Yorkville[/url][/i]
  til linearisering masser uhensigtsmssigt vret industrielle, kbmnd og bankfolk solbade dag inwirtschaftlichen succeser , som begyndte med en utugt stand.viele navne er blandt lieszligen p tysk nachkriegsgeschichteaufhorchen : schickedanz og mannesmann hoesch , tysk unddresdner bank.nicht alle forsger deres historie s fed og soplump at faumllschen som hamstring . de fleste virksomheder verschweigenbeim fuumlnfzigsten jubilaumlum simpelthen juumldischen gruumlndervaumlter mske verdraumlngten schuldgefuumlhlen . faumllschung det er allemal.in tyskland, ser det ud til , er der nppe sket juumldische selskab. og det vesttyske konomiske mirakel er ja de ogs gerne entstanden.wer uden at sige noget om auschwitz , nr han nsker at sl ud hans prstation . hvis et navn juumldischer erwaumlhnt i derfirmengeschichte uumlber alt, s i stedet beilaumlufig . dette er p tvrs af forbundsrepublikken s lille som i grosz tid unternehmen.das modehus l. steffan i worms omkring betegner kaufhausder gebruumlder guld schmitt helt vrdineutralt som vorgaumlngerdiefirma gang var arisiert.dezent ogs omskrev fuumlhrende modeschmuckgroszlighandlung infrankfurt , krucker eurobijoux som firmengruumlnder alfons kruckervor r fundamentet fuumlr opf
  [b][url=http://www.danmarknikefreerun.com/nike-lunar-eclipse-c-12.html]Nike Lunar Eclipse[/url][/b]
  http://www.kobbilligeparka.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s